Antena 3 CNN Actualitate Noul ministru al Turismului, încurcat de Geografie. Gafa făcută de Daniel Cadariu

Noul ministru al Turismului, încurcat de Geografie. Gafa făcută de Daniel Cadariu

Un ministru din noul Guvern s-a încurcat în judeţe. Este vorba chiar de ministrul Turismului care vrea să revoluţioneze turismul din România.

Noul ministru al Turismului, încurcat de Geografie. Gafa făcută de Daniel Cadariu
Noul ministru al Turismului, încurcat de Geografie. Gafa făcută de Daniel Cadariu
de Georgiana Adam    |    28 Noi 2021   •   17:46

Aflat la Suceava, de Ziua Bucovinei, ministrul Daniel Cadariu a inventat "judeţul Moldova".

Chiar şi aşa, oficialul este dornic să promoveze zona Bucovinei peste hotare, pentru a putea concura cu Grecia sau Bulgaria.

"În noua calitate de reprezentare, în fond, a județului Moldova... a judeţului Suceava și a regiunii Moldova în Guvernul României, voi încerca în primul și în primul rând ca prin acțiunile pe care le voi desfășura la nivel central să promovez în continuare acest ținut. 

Rămâne ca noi, eu în acest caz, să preluăm această muncă și acest efort și dacă se poate să-l ducem la nivel național, de așa manieră încât cel puțin în domeniul turismului, România să poată concura în perioada următoare măcar cu vecinii noștri de la sud, cu Bulgaria și de ce nu cu acele țări care sunt cu tradiții în turism și mă refer aici la Grecia, Italia, Spania. 

E multă muncă de depus și sper să reușesc pentru a nu face de rușine Bucovina sau județul Suceava", a declarat Daniel Constantin Cadariu, ministrul pentru IMM şi Turism.

×
Subiecte în articol: Daniel Cadariu gafa geografie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Alertă din cauza unei bacterii care poate ucide în doar 48 de ore
x close