x close

Mircea Badea: Aceasta este cea mai importantă seară din ultimii 10 ani. Mi se pare extraordinar de important că DNA este divizia penală a SRI

de G.S.    |    30 Ian 2015   •   21:24
Realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea, a explicat, într-o intervenţie telefonică în emisiunea "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3, că aceasta este cea mai importantă seară din ultimii 10 ani, referindu-se la declaraţiile Elenei Udrea. 
 
"După părerea mea, asta este cea mai importantă seară din ultimii 10 ani. Mă uit şi văd titlurile astea pe galbene, care reprezintă adevăruri minore. Lucrurile cu adevărat importante sunt următoarele, nu că Udrea încearcă să scape de arest. Lucrurile cu adevărat importante sunt următoarele: Traian Băsescu a pozat timp de 10 ani în eliberatorul justiţiei, ocrotitorul instituţiilor statului şi reformatorul statului de drept. Domnul Băsescu a protejat-o pe doamna Udrea, a susţinut-o pe aceasta la funcţia de preşedinte al României. Această doamnă Udrea, susţinută până în pânzele albe de domnul Traian Băsescu, face aceste afirmaţii pe care timp de 10 ani le-am făcut şi noi. De data aceasta le face Udrea din postura de protejată a lui Băsescu. Ce spune doamna Udrea? Foarte multe."
 
Badea a citit în direct din declaraţiile Elenei Udrea şi a explicat o parte din acestea.
 
"Ce mi se pare extraordinar de important este că DNA este divizia penală a SRI. Doamna Kovesi a fost numită în fruntea DNA la influenţa domnului Coldea. Domnul Coldea are influenţă asupra magistraţilor. Domnul Coldea este şeful SRI. Ce mai aflăm noi? Fostul ei soţ se ducea sâmbăta şi duminica la instituţiile reformate ale statului. Dădea gemantane de bani cash la diverse televiziuni. Serviciile secrete conduc România, nu există comisie de control a SRI, pentru că tuturor le e frică de SRI, pentru că toţi ar păţi ca domnul Greblă, care a fost executat de SRI, ca exemplu pentru cei de la CCR."
 
""
 
În cele din urmă, Badea a prezentat şi concluzia personală pentru tot acest episod.
 
"Concluzia este următoare: În acest moment, în care avem de-a face cu afirmaţiile Elenei Udrea, cea susţinută de eliberatorul statului, în acest moment eu cred că toţi cei care ne-au criticat, ne-au înjurat, ne-au adus în situaţii imposibile, pe Voiculescu Dan, pe Gâdea Mihai, pe mine, şi pe alţii de la Antena 3, trebuie grabnic să ne pupe în fund şi să îşi ceară scuze."
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati