Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Există două posibilităţi: acest complet are o comandă, sau acest complet nu are o comandă

Mircea Badea: Există două posibilităţi: acest complet are o comandă, sau acest complet nu are o comandă

Mircea Badea: Există două posibilităţi: acest complet are o comandă, sau acest complet nu are o comandă
07 Aug 2014   •   23:51

Întrebat de Mihai Gâdea cum i se par dezvăluirile noi care au fost făcute în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "Sinteza Zilei", Mircea Badea a declarat că "sunt lucruri noi pentru noi, neiniţiaţii".

"Această hotărâre a Curţii Constituţionale a României, pe care am înţeles că trebuie să o venerăm şi în sculare şi în culcare, este mai de mult, are câţiva ani. Are vreo şase ani. Şi spune foarte clar că un dosar nu poate fi alcătuit având la bază o expertiză neindependentă".

"Eu cred că dosarul acesta se putea termina pe baza hotărârii Curţii Constituţionale, întrucât singura ei bază este o expertiză dementă. Doamna Aurelia plângăcioasă este o persoană extraordinară, este o fiinţă  extraordinară, dar, expertiza este dementă...complet. Şi chiar aşa dementă cum este, e nerelevantă", a mai adăugat Mircea Badea.

"Sunt foarte multe temeiuri pentru care acest dosar nu ar fi trebuit să mai existe de foarte mult timp. Dar eu îmi fac următorul calcul, cât se poate de cinic, pentru că viaţa din România m-a dezumanizat şi ajung să fiu un automat, un robot. Şi astfel gânesc strict logic. Deci există două posibilităţi: acest complet are o comandă, sau acest complet nu are o comandă", a declarat Mircea Badea.

Realizatorul emisiunii "În gura presei" a continuat să explice cum ar trebuie să se desfăşoare judecată în cazul inculpaţilor din dosarul ICA, în funcţie de cât este, sau nu, de independentă justiţia din România.  

×
Subiecte în articol: dosarul telepatia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close