Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Ştiu că nu este frumos, dar totuşi, să facem pariuri. Eu cred că Horia Georgescu intră la puşcărie

Mircea Badea: Ştiu că nu este frumos, dar totuşi, să facem pariuri. Eu cred că Horia Georgescu intră la puşcărie

Mircea Badea: Ştiu că nu este frumos, dar totuşi, să facem pariuri. Eu cred că Horia Georgescu intră la puşcărie
Sursa foto: Foto: VideoNews
17 Mar 2015   •   18:49

Mircea Badea a comentat cazul lui Horia Georgescu, în pasa cu emisiunea "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu. 

 
"Dar noi când aflăm ce se întâmplă cu Horică? Înţeleg că ordonanţa de reţinere i-a expirat dar bănuiesc că nu o sa plece. Ştiu că este oribil să te bucuri de răul unui om, dar mie mi se pare minunat. Ştiu că nu este frumos, este în joc soarta şi libertatea unui om, dar totuşi, hai să punem pariu, eu cred că intră la puşcărie. E cineva care crede că nu va intra la puşcărie?"
 
Preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, Mugur Ciuvică, invitat în emisiune, a explicat că pentru Horia Georgescu s-ar fi făcut nişte intervenţii în ultimele 24 de ore şi nu este chiar convins că Horia Georgescu va rămâne în spatele gratiilor. 
 
"Am tot auzit că s-au tras multe sfori pentru Horia Georgescu în ultimele 24 de ore, acuma, dacă s-or fi tras atât de multe sfori şi judecă băsistul de Horia Şelaru, nu aş fi atât de sigur. Şi eu cred că rămâne în arest, dar nu sunt chiar sigur", a explicat şi Mugur Ciuvică.
 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close