Antena 3 CNN Actualitate Aici sunt banii dumneavoastră! Angajaţi ai unei firme de construcţii din Brăila, filmaţi în timp ce toarnă asfalt în gropi cu apă

Aici sunt banii dumneavoastră! Angajaţi ai unei firme de construcţii din Brăila, filmaţi în timp ce toarnă asfalt în gropi cu apă

Imaginile sfârşitului de săptămână vin de la Brăila.

Aici sunt banii dumneavoastră! Angajaţi ai unei firme de construcţii din Brăila, filmaţi în timp ce toarnă asfalt în gropi cu apă
de Georgiana Adam    |    06 Feb 2021   •   23:49

Angajaţii unei firme de construcţii au fost trimişi să "plombeze" gropile de pe strada Mircea Mălăeru din municipiu, care fac ca zona să arate ca după un bombardament al forţelor aliate în anii celui de-al Doilea Război mondial.

Însă felul în care respectivii s-au achitat de sarcină este absolut stupefiant: din maşina încărcată cu asfalt, un muncitor umple o găleată cu lopata.

Diviziunea muncii funcţionează bine, astfel că al doilea muncitor face un pic de slalom printre maşinile care tranzitează şoseaua şi ajunge la groapa care trebuie plombată. 

Nu reuşeşte să deşerte găleata dintr-o mişcare, pentru că e grea: o recuperează de pe buza gropii şi goleşte în groapă asfaltul rămas după prima încercare.

Groapa e plină cu apă şi asfaltul turnat în aceste condiţii n-are cum să se fixeze, dar nu contează. Muncitorul se întoarce la utilitara cu platformă, ţinând ca pe o servietă găleata pe care colegul său i-o va umple din nou.

Nu se întâmplă pentru prima dată la Brăila

Singura certitudine, pe lângă cea a inutilităţii asfaltului turnat direct în apă, este că maşina cu platformă a firmei tocmite să astupe gropi încurcă circulaţia pe strada ciuruită de gropi.

Nu este prima dată când se întâmplă asta în municipiul Bărila, ironia sorţii făcând ca brăilenii să fie recunoscui ca inventatori ai “asfaltului gonflabil”, notează publicaţia infobrăila.ro.

"Aşteptăm cu interes reacţia autorităţilor, care trebuie să comunice în ce condiţii a câştigat licitaţia firma care îşi bate joc de brăileni, dar şi care au fost sancţiunile care s-au dat. Nu de alta, dar la cât de inventivi sunt (cei care toarnă asfaltul în apă, n.r.), este posibil să susţină, la un moment dat, că asfaltul turnat  de ei nu există pentru că s-a luat pe roţi!", adaugă sursa citată.

×
Subiecte în articol: Brăila asfalt
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close