Antena 3 Actualitate Miron Cozma, dezvăluire incredibilă: „Gabriel Oprea a fost angajatul meu”

Miron Cozma, dezvăluire incredibilă: „Gabriel Oprea a fost angajatul meu”

08 Dec 2016   •   12:15
Miron Cozma, dezvăluire incredibilă: „Gabriel Oprea a fost angajatul meu”
Sursa foto: Foto: Agerpres

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a dezvăluit cum l-a angajat pe fostul vicepremier și șef al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Gabriel Oprea la echipa de fotbal Jiul Petroșani.

„L-am întrebat pe Oprea dacă îi place fotbalul și dacă vrea să se ocupe de fotbal. A zis că da. Atunci, l-am angajat vicepreședinte la Jiul Petroșani. Trebuia să se ocupe de relația clubului de fotbal cu Liga și Federația Română de Fotbal”, a spus fostul lider al minerilor pentru România Liberă.

„Din 1993 până pe 10 ianuarie 1997, atunci când m-au arestat. Oprea era foarte disciplinat. A executat toate ordinele pe care i le-am dat. Nu știu ce salariu avea. Cert este că, pe lângă salariu, toată lumea primea primă pentru o victorie. 3.500 de mărci pentru o victorie în deplasare și 1.500 de mărci pentru o victorie acasă. Erau patru meciuri pe lună. Îi dai seama câți bani lua?”, a adăugat Miron Cozma.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close