Antena 3 CNN Actualitate Moarte cumplită pentru un docher din Portul Constanța

Moarte cumplită pentru un docher din Portul Constanța

Moarte cumplită pentru un docher din Portul Constanța
12 Aug 2016   •   21:27

Un tânăr de 29 de ani care lucra ca docher în Portul Constanța Sud Agigea a murit în urma unui accident de muncă, produs în incinta Romtrans, scrie ziuaconstanta.ro.
 
Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă spun că victima, Alexandru Potârg, lucra la un punct de manipulare a mărfurilor, iar ieri, în jurul orei 10:00, împreună cu încă doi colegi ar fi vrut să mute un vagon pentru cereale cu ajutorul unui utilaj de care au agățat o parâmă.
 
Din neatenție sau din neglijență, tânărul de 29 de ani ar fi rămas prins între vagonul pe care voiau să-l mute și utilajul folosit în acest sens. Inițial, docherul a fost rănit grav, iar colegii săi au chemat o ambulanță care l-a și dus la spital. Alexandru a ajuns conștient în brațele medicilor, care l-au supus imediat unei intervenții chirurgicale. Din păcate, însă, în cursul după-amiezii de ieri, tânărul de 29 de ani a murit la spital.
 
Inspectorii de muncă au inițiat o anchetă, au stat de vorbă cu colegii care au asistat la tragedie, iar acum urmează să se stabilească din ce cauze a fost posibil cumplitul accident și dacă muncitorii respectau normele de protecție impuse de lege. 

×
Subiecte în articol: moarte accident de munca
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close