Antena 3 CNN Actualitate Moarte suspectă la Constanţa. O femeie s-a prăbuşit pe stradă, cu o rană în zona inimii (VIDEO)

Moarte suspectă la Constanţa. O femeie s-a prăbuşit pe stradă, cu o rană în zona inimii (VIDEO)

Moarte suspectă la Constanţa. O femeie s-a prăbuşit pe stradă, cu o rană în zona inimii (VIDEO)
22 Oct 2009   •   15:04

O femeie a murit în condiţii suspecte în centrul Constanţei. Ea s-a prăbuşit pe stradă, cu o rană în zona inimii. A reuşit totuşi să ceară ajutor unui munictor de la drumuri însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Un muncitor de la drumuri care dirija circulaţia în zonă a fost cel care a văzut-o pe femeie plină de sânge şi a chemat ambulanţa. "M-am trezit cu femeia aia în spatele meu. mi-a ridicat aia şi era plină de sânge aici. Ea a spus m-am tăiat în parc, ajută-mă că mor! Apoi a căzut acolo", povesteşte muncitorul.

Poliţiştii încearcă acum să afle dacă femeia s-a rănit accidental, a încercat să se sinucidă sau a fost atacată. "Mai mulţi poliţişti se află în zona parcului. Acolo s-au deplasat şi specialiştii criminalişti din cadrul inspectoratului de poliţie sau vorbim doar de o simplă accidentare", a precizat subinspectorul Radu Croitoru, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa. Poliţiştii nu au găsit încă obiectul care i-a provocat rana femeii.



Antena 3

×
Subiecte în articol: moarte suspecta
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close