Antena 3 CNN Actualitate Monica Tatoiu a răbufnit: „Medicii tineri deranjează anumite fosile care nu vor să învețe nimic nou!”

Monica Tatoiu a răbufnit: „Medicii tineri deranjează anumite fosile care nu vor să învețe nimic nou!”

Monica Tatoiu a răbufnit: „Medicii tineri deranjează anumite fosile care nu vor să învețe nimic nou!”
06 Sep 2017   •   20:23

Monica Tatoiu critică, pe Facebook, atitudinea unor medici de la noi din țară cu multă experiență profesională, dar care refuză să învețe metode și tehnici noi de tratament, totul în defavoarea pacienților.

Mesajul Monicăi Tatoiu vine în contextul demisiilor de la Spitalul Colentina, unde doi neurochirurgi au plecat după ce au acuzat probleme grave la nivel administrativ.

”De ce medicii tineri si specializati sunt nedoriti.Pentru ca deranjeaza ANUMITE fosile care nu vor sa invete nimic nou.Asa se intampla si la urologie.S-au cumparat 5 roboti pentru operatii laparoscopice. Anumiti sefi de sectie si-au trimis tinerii la specializare la Milano altii au preferat sa lase aparatele sa se prafuiasca pentru a nu avea competitie.Profesorii din vremea comunismului au creat scoli.Majoritatea.Acum aceste scoli devin amintire din cauza vanitatatii mediocrilor”, a scris Monica Tatoiu, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Monica Tatoiu
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close