Antena 3 CNN Actualitate Monica Tatoiu, afirmație extrem de dură: ”Poate nu am toate țiglele pe casă”

Monica Tatoiu, afirmație extrem de dură: ”Poate nu am toate țiglele pe casă”

Monica Tatoiu, afirmație extrem de dură: ”Poate nu am toate țiglele pe casă”
10 Dec 2017   •   16:13

Monica Tatoiu este recunoscută pentru faptul că merge până în pânzele albe pentru a-și susține drepturile și opiniile.

„Plătesc facturile la timp,citesc contractele în detaliu, întreb când nu înțeleg. Așa că atunci când furnizorii de apa,gaze,electricitate,servicii de administrație locală nu respectă contractul cu mine îi chem în față instanțelor. Așa am ajuns la Curtea Constituțională pentru 49 de lei pe lună.

Un drept al copilului meu nerespectat și am schimbat Legea Învățământului. Pentru 2 lei pe luna la facturi de telefonie trag de urechi furnizorul.Nu e vorba de bani, e vorba de principii și drepturi.Dacă noi nu ne respectăm nimeni nu o va face.

O duduie spunea că nu am țiglele pe casă. Comentez prea mult. Dacă taci ești sclav. Dacă fugi ești laș. Am rămas în țară și m-am luptat cu sistemul pe vremuri cu mai puține drepturi (1983 în plin proces de divorț cu soțul 2 care a fugit în Italia și statul a vrut să îmi ia jumătate din casă plătită de părinții mei și am câștigat în față statutului comunist).

Legile sunt clare dar cei care le încalcă știu că majoritatea cetățenilor sunt comozi.Așa se naște sclavia. Când sun la poliție pentru încălcarea unor legi ale conviețuirii în spațiul public, zgomot, parcări neregulamentare, întreruperi de curent, firme agreate la gaze sau apă ce nu respectă legisatia, răspunsul este doar dvs. ați sesizat.

Singuri nu putem schimbă atitudini. Declarațiile politice nici atât. Împreună, cu legea în mână, cu acte și avocați buni putem schimbă. DOAR CĂ TREBUIE SĂ RESPECTĂM Poate nu am țiglele pe cas,ă dar știu că am o casă cu fundație care rezistă la cutremur de gradul 8″, a scris Monica Tatoiu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Monica Tatoiu
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close