Antena 3 CNN Actualitate Muncitor mort pe un șantier din Pitești, după ce a fost lovit de o macara

Muncitor mort pe un șantier din Pitești, după ce a fost lovit de o macara

Muncitor mort pe un șantier din Pitești, după ce a fost lovit de o macara
Sursa foto: Foto: pixabay.com
17 Aug 2016   •   10:07

Un muncitor din Piteşti a murit miercuri dimineaţă într-un grav accident de muncă. Tânărul a căzut de pe o macara aflată pe şantierul unui bloc de locuinţe din municipiul Piteşti

Potrivit reporterului Antena 3, acesta s-a urcat într-o macara să desfacă un cablu, pentru a se putea apuca de muncă, în condițiile în care macaragiul nu sosise încă pe șantier.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, un echipaj SMURD a intervenit în urma unui apel la 112 care anunţa că în cartierul Găvana o persoană a căzut de la înălţime. La faţa locului a fost găsit un tânăr în vârstă de 24 de ani, care decedase în urma leziunilor grave suferite prin cădere de la o înălţime de peste 15 metri, scrie Agerpres.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că tânărul era angajat al unei firme de construcţii care ridica un bloc de locuinţe, în acest caz fiind vorba de un accident de muncă.

Procurorii şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Argeş vor începe anchete pentru stabilirea împrejurărilor producerii decesului.

 

 

 

×
Subiecte în articol: accident de munca
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close