Antena 3 CNN Actualitate Mureş: Bărbatul care şi-a ucis copilul după care s-a spânzurat a lăsat două bilete de adio

Mureş: Bărbatul care şi-a ucis copilul după care s-a spânzurat a lăsat două bilete de adio

Mureş: Bărbatul care şi-a ucis copilul după care s-a spânzurat a lăsat două bilete de adio
Sursa foto: Foto: Videonews
21 Feb 2012   •   16:47

Bărbatul de 25 de ani din localitatea Suseni, judeţul Mureş, care şi-a omorât copilul de un an şi şapte luni după care şi-a pus capăt zilelor a lăsat două bilete de adio, unul către mama sa şi altul către soţie, explicând că a recurs la acest gest întrucât soţia sa a plecat de mai multe ori de acasă, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, Angela Barbu, bărbatul şi-a motivat gestul macabru în două bilete sunt adresate mamei, respectiv soţiei.

"În urma cercetării de la faţa locului s-au găsit două bilete de adio, din care rezultă că fapta a avut loc pe fondul unei situaţii de conflict, în urma părăsirii repetate, de către soţie, a domiciliului. Unul este adresat soţiei şi altul mamei sale", a spus Barbu, care nu a putut preciza dacă biletele au conţinut identic.

Conform rezultatelor autopsiilor ambii au avut o moarte violentă, prin asfixie mecanică, neexistând alte urme pe corp.

Tânărul de 25 de ani şi copilul acestuia, în vârstă de un an şi şapte luni, au fost găsiţi, luni, spânzuraţi în casă de către un vecin, care a alertat imediat Poliţia. În momentul producerii tragediei mama copilului nu era acasă.


×
Subiecte în articol: mures bilet de adio
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close