Antena 3 CNN Actualitate Nati Meir a încercat să se sinucidă, pentru a patra oară

Nati Meir a încercat să se sinucidă, pentru a patra oară

Nati Meir a încercat să se sinucidă, pentru a patra oară
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Feb 2011   •   20:29

Fostul parlamentar Nati Meir a ajuns la secţia de psihiatrie a spitalului penitenciar Jilava, după ce a încercat să se sinucidă pentru a patra oară. Nati Meir era în penitenciarul Rahova când a încercat să-şi ia viaţa.

Meir este supărat că gardienii nu i-au adus toate lucrurile pe care le avea la Galaţi, că nu îi sunt permise vizite şi că nu este ajutat să scrie o carte pe care are de gînd să o intituleze "Patimile lui Nati Meir".

După incident a fost transferat aici iar spun că, în prezent, starea pacientului este bună, dar el va mai sta sub supraveghere pentru ca să încerce să-i ridice moralul.

Nati Meir, fost deputat PRM, a fost arestat preventiv în octombrie 2009, fiind cercetat într-un dosar de trafic de influenţă. În 13 octombrie 2010, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe fostul deputat la şapte ani de închisoare cu executare, fiind acuzat de înşelarea mai multor persoane, cărora le promitea că le dă sume de bani împrumut în schimbul unor garanţii. Instanţa a mai decis ca Nati Meir să plătească daune materiale pentru opt dintre părţile civile constituite în dosar.

 

×
Subiecte în articol: nati meir inchisoare sinucidere
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close