Antena 3 CNN Actualitate Nati Meir, audiat la sediul IGPR: Fostul candidat la Preşedinţie, prins în timp ce oferea bancnote false

Nati Meir, audiat la sediul IGPR: Fostul candidat la Preşedinţie, prins în timp ce oferea bancnote false

Nati Meir, audiat la sediul IGPR: Fostul candidat la Preşedinţie, prins în timp ce oferea bancnote false
19 Oct 2009   •   17:30

Fostul candidat la Preşedinţie, Nati Meir, a fost condus, luni după-amiază, la sediul IGPR pentru audieri. Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, Meir este suspectat de înşelăciune.

Poliţiştii de la Crimă Organizată au primit mai multe sesizări cu privire la faptul că Nati Meir ar fi plătit persoane cu bani falşi.

Oamenii susţineau că fostul deputat le promitea că-i ajută să obţină credite bancare şi, până la soluţionarea cererii lor, politicianul le dădea bancnote de 500 euro false. Pe acestea se pare că era notat cuvântul "specimen".



Nati Meir şi-a anunţat în urmă cu câteva zile retragerea din cursa prezidenţială. Cel care recent se lăuda că a aruncat din propriul buzunar aproape 100.000 de euro pentru cumpărarea a 280.000 de semnături de susţinere pentru candidatura sa şi-a explicat gestul prin ceea ce se întâmplă în ultima vreme în politica românească dominată de criză şi lupta pentru "ciolan".

"Eu iubesc România şi vreau să fac ceva pentru ţara asta, dar ceea ce s-a întâmplat zilele trecute cu politicienii români m-a convins că totul în politica românească este pentru ciolan", a declarat atunci Nati Meir.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nati meir retinut evaziune
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close