Antena 3 CNN Actualitate Nelu Tătaru a dezvăluit în direct cine va fi ministrul sănătăţii în noul guvern

Nelu Tătaru a dezvăluit în direct cine va fi ministrul sănătăţii în noul guvern

Nelu Tătaru, minstrul sănătăţii în guvernul interimar, a insistat că este nevoie de continuitate la conducerea Ministerului Sănătăţii, în condiţii de pandemie.

Nelu Tătaru a dezvăluit în direct cine va fi ministrul sănătăţii în noul guvern
de Adrian Iclozan    |    17 Dec 2020   •   16:45

"Este un moment pandemic, pandemia nu se termină acum. O continuitate în activitate şi repararea sistemului medical românesc, pe care îl vedem cu toţii cum este, cred că n-ar lăsa pe nimeni dintre cei din linia întâi, cum am fost şi eu, să renunţe acum. Cred că apariţia vaccinului ne uşurează un pic munca dar adevărata muncă va începe după (...), când va trebui să reclădim sistemul medical românesc, pe care l-am văzut în toată "splendoarea" lui. Cred că şi cei mai pesimişti, care spuneau că "se poate şi aşa", au constatat că, de fapt, nu se mai poate aşa.

Nelu Tătaru: Forţa celor din linia întâi a acoperit lipsurile din sistemul sanitar

Adaptabilitata, forţa şi puterea liniei întâi au făcut posibilă acoperirea lipsurilor din sistem. Dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, să tragem de acest corp medical pentru a acoperi lipsurile (...) Vorbeam de o reformă, de o centralizare a managementului medical către Ministerul Sănătăţii. Aceste lucruri trebuie continuate, aceste lucruri mi le propun", a spus Tătaru, în studioul Antenei 3.

(Întrebare:) Deci sunteţi în continuare propunerea PNL pentru portofoliul sănătăţii?

"Dacă portofoliul va fi la PNL ...", a confirmat Nelu Tătaru.

×
Subiecte în articol: Nelu Tătaru Ministrul Sanatatii
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close