Antena 3 CNN Actualitate Nicolae Ceauşescu, omagiat de nostalgicii fostului regim comunist: "Se ţineau de promisiunile pe care le făceau"

Nicolae Ceauşescu, omagiat de nostalgicii fostului regim comunist: "Se ţineau de promisiunile pe care le făceau"

În fiecare an, pe 26 ianuarie, de ziua sa de naştere, simpatizanţii se strâng la mormântul fostului dictator Nicolae Ceausescu. Aceştia aduc flori şi colivă şi aprind lumânări în memoria fostului lider comunist. Marți s-au împlinit 103 ani de la nașterea sa.

Nicolae Ceauşescu, omagiat de nostalgicii fostului regim comunist: "Se ţineau de promisiunile pe care le făceau"
de Cristi Popovici    |    26 Ian 2021   •   20:00

Zeci de nostalgici ai regimului comunist s-au strâns la mormântul fostului didactator Nicolae Ceauşescu pentru a-i aduce un omagiu, de ziua sa de naştere. 

Oamenii au adus colivă, au aprins lumânări şi au depus coroane de flori la mormântul soţilor Elena şi Nicolae Ceausescu. Cu toţii au elogiat perioada comunistă. 

"Erau multe lucruri atunci mult mai bine împlinite, mai bine conturate, erau promisiuni și se ţineau de promisiunile pe care le făceau”, a spus un pensionar.

Un alt pensionar a spus că, dacă ar mai fi trăit, Ceauşescu s-ar fi descurcat mai bine cu pandemia de COVID-19.
"Probabil mult mai bine organizat, pentru că există foarte multă dezorganizare acum"

Vizibil emoţionat, un alt pensionar a spus că se căieşte pentru că "vremurile actuale nu vor mai fi niciodată cum a fost pe timpul tovarăşului Ceauşescu".

Elena şi Nicolae Ceauşescu au fost executaţi pe 25 decembrie 1989, la Târgovişte şi au fost înmormântaţi apoi în Cimitirul Ghencea din Capitală.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close