x close

O cisternă cu asfalt a luat foc într-o parcare din judeţul Sibiu. Unul dintre rezervoarele de motorină a explodat

de Antena3.ro    |    22 Noi 2011   •   10:13
O cisternă cu asfalt a luat foc într-o parcare din judeţul Sibiu. Unul dintre rezervoarele de motorină a explodat 429 Foto: Antena 3

O cisternă cu asfalt a luat foc, marţi dimineaţă, într-o parcare de pe DN 1, în judeţul Sibiu, flăcările extinzându-se şi la un trailer parcat în apropiere, informează Mediafax. În timpul operaţiunii de stingere a incendiului unul dintre rezervoarele de motorină ale instalaţiei de încălzire a asfaltului a explodat.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Laurenţiu Atanasiu, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime.
   
"Cisterna era într-o parcare de pe DN 1, în apropierea localităţii Cristian. Din cauza sistemului de încălzire a asfaltului, existând flacără deschisă, s-a produs un incendiu care s-a extins la toată cisterna, dar şi la un trailer parcat lângă cisternă. Şoferul trailerului parcase aici pentru a-i oferi curent şoferului cisternei, tot pentru acel sistem de încălzire a asfaltului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.
   
Potrivit acestuia, pentru stingerea incendiului s-a intervenit cu mai multe autospeciale, care au lucrat timp de peste o oră, iar în timpul operaţiunii unul dintre rezervoarele de motorină ale instalaţiei de încălzire a asfaltului a explodat.
   
"Este vorba despre un rezervor mic, care nu are legătură cu rezervorul cisternei. Nu au existat probleme deosebite şi nu s-au înregistrat victime", a mai spus Laurenţiu Atanasiu.
   
În urma incendiului, cisterna a ars în totalitate, la fel şi capul tractor al trailerului, iar remorca acestuia a fost avariată.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati