Antena 3 CNN Actualitate O femeie a ajuns la spital, după ce mascații au dat buzna la o adresă greșită

O femeie a ajuns la spital, după ce mascații au dat buzna la o adresă greșită

O femeie a ajuns la spital, după ce mascații au dat buzna la o adresă greșită
06 Sep 2016   •   16:46

O femeie din Bucureşti care se afla în vizită în casa fratelui său din comuna gorjeană Glogova a ajuns la spital din cauza unui atac de panică după ce, marţi dimineaţa, mascaţii au făcut percheziţii în respectivul imobil, adresa nefiind însă cea la care trebuiau făcute descinderile. 

Dosarul, care este instrumentat de Parchetul General, vizează o cauză cu fraude informatice, iar adresa greşită a fost indicată de anchetatorii din Capitală, susţin surse dintre participanţii la percheziţii. 

Victima a declarat, presei, că în jurul orei 5,00 dimineaţa a auzit nişte bubuituri foarte puternice la parterul casei, iar în momentul în care soţul său a coborât să deschidă uşa, a fost pus la pământ de către mascaţi, iar ei i s-a făcut rău. 

Timp de două ore, cu toate că le-au explicat anchetatorilor că la respectiva adresă nu locuieşte persoana pe care aceştia o caută, atât femeia cât şi soţul său nu au fost lăsaţi să folosească telefoanele mobile şi nici să cheme ambulanţa. 

Cei doi soţi intenţionează să îi acţioneze în judecată pe cei care au participat la percheziţii. 

"La 5 fără 10, m-am uitat la ceas, noi eram sus dormeam, s-au auzit nişte bubuituri foarte puternice, am crezut că a venit cineva să ne tâlhărească. Când soţul meu a coborât şi a deschis uşa că au vrut să spargă uşa, au pus mâna pe el să îl pună jos şi atunci am leşinat lângă perete, mi s-a făcut rău. Au zis că au percheziţie pe numele Marius Panduru, le-am zis că aici nu locuieşte Marius Panduru, le-am arătat buletinele, le-au pozat şi tot nu ne credeau. Le-am spus că este casa fratelui meu (...) două ore pe soţul meu nu l-au lăsat să intre din ploaie înăuntru, să nu cumva să ia telefonul, să anunţe pe cineva. Eu vreau să plătească, noi o să îi dăm în judecată, am chemat salvarea după ce au plecat ei. Ne-au interzis să filmăm. (...)", a declarat Maria Marcu.

×
Subiecte în articol: mascati perchezitie Atac de panica Gorj
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close