Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Buzău a dormit şase ore lângă copiii săi care muriseră (VIDEO)

O femeie din Buzău a dormit şase ore lângă copiii săi care muriseră (VIDEO)

O femeie din Buzău a dormit şase ore lângă copiii săi care muriseră (VIDEO)
23 Dec 2009   •   19:17

O mamă din Buzău s-a trezit dimineaţă cu băiatul de 12 ani şi fata, de 9, morţi în casă. Spune că a dormit şase ore lângă trupurile neînsufleţite ale copiilor ei. A îngheţat când i-a văzut fără suflare. Moartea copiilor e anchetată acum de poliţie.


?Am pus mana pe ei şi am văzut că sunt reci. Am dormit cu ei, că am zis că poate au înţepenit aşa şi am zis că poate îşi revin. Mă gândeam să le fac un ceai?, povesteşte Aurelia Nicolae, mama copiilor. Nimic însă nu putea să-i mai aducă la viaţă pe cei doi fraţi. Când mama lor s-a gândit să cheme ajutor, erau morţi de mai bine de şase ore.

?A spus că a dormit cu ei toată noaptea. Când au venit de la Buzău au spus că erau morţi de 6 ore. Ea a spus că nu şi-a dat seama că sunt morţi?, susţine o vecină.

Moartea celor doi copii pune multe semne de întrebare. Mai ales că sora lor de doi ani şi jumătate, care dormea în acelaşi pat, a scăpat cu viaţă. Pentru că lângă cadavre a fost găsită o gheată arsă, e posibil ca fraţii să se fi intoxicat cu fum sau cu vreo substanţă toxică.

Semne de întrebare ridică şi comportamentul mamei care a dormit liniştită lângă cadavrele copiilor ei.

?Îşi iubea în felul ei copiii, dar are un intelect limitat. Se descurca destul de greu şi uneori era cam neglijentă?, a declarat Daniela Ciubuc, asistent social. Fetiţa de doi ani şi jumătate a fost luată momentan de lângă femeie. După ce se va termina ancheta, statul va hotărî dacă i-o va da din nou în grijă.



Observator

×
Subiecte în articol: copii morti ger moarte suspecta frig
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close