Antena 3 CNN Actualitate O mamă și-a vândut fetele minore unor traficanți. Pentru una dintre ele a luat 300 de lei

O mamă și-a vândut fetele minore unor traficanți. Pentru una dintre ele a luat 300 de lei

Mai multe percheziții au fost făcute, miercuri dimineața, în județul Timiș, vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și act sexual cu minor.

O mamă și-a vândut fetele minore unor traficanți. Pentru una dintre ele a luat 300 de lei
Sursa foto: Pixabay.com
08 Iul 2020   •   15:07

DIICOT arată că începând luna februarie 2018, mai multe persoane au constituit un grup infracțional organizat cu preocupări infracționale pe linia traficului de persoane, prin exploatarea sexuală a tinerelor, prin amenințări și violență, profitând de naivitatea și situația materială precară a acestora.

Membrii grupării au racolat două victime minore, surori

Mama fetelor a plasat-o unuia dintre suspecții în cauză pe fata sa de șapte ani, în schimbul unei sume de bani, acesta din urmă abuzând sexual fetița, fapt care a generat disfuncții ginecologice acesteia.

În cursul lunii februarie 2018, un alt suspect a racolat-o și pe victima minoră, în vârstă de 16 ani, existând indicii că, în acest scop, i-ar fi plătit mamei victimei suma de 300 lei. 

Una dintre fete avea câte 30 de clienți pe zi

Fata a ajuns să întrețină relații sexuale și cu câte 30 clienți pe zi, iar banii erau însușiți în totalitate de membrii grupării.

După o perioadă, victima nu a mai rezistat fizic și psihic și s-a destăinuit unui client, căruia i-a povestit calvarul prin care trecea, iar acestuia i s-a făcut milă de ea, ajutând-o să fugă.

Fata a fost adăpostită la locuința martorului, de unde a fost preluată de către mama sa.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara vor fi aduse, în vederea audierii, un număr de 10 persoane.

×
Subiecte în articol: minori traficanti
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close