Antena 3 CNN Actualitate O tânără care a reclamat că a fost VIOLATĂ a fost reţinută pentru FAVORIZAREA INFRACTORULUI

O tânără care a reclamat că a fost VIOLATĂ a fost reţinută pentru FAVORIZAREA INFRACTORULUI

O tânără care a reclamat că a fost VIOLATĂ a fost reţinută pentru FAVORIZAREA INFRACTORULUI
Sursa foto: Foto: www.bakersfieldnow.com
10 Noi 2013   •   16:55
O tânără de 16 ani din judeţul Suceava, care a sesizat că a fost victima unui viol, a fost reţinută după ce, în calitate de parte vătămată în procesul aflat pe rolul Judecătoriei Rădăuţi, a făcut declaraţii mincinoase, pentru a-l favoriza pe suspect, conform Mediafax.
Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, o tânără în vârstă de 16 ani, din oraşul Vicovu de Sus, a reclamat că, în 17 iulie, a fost victima unui viol. 
Ulterior, fata, în calitate de parte vătămată în procesul aflat pe rolul Judecătoriei Rădăuţi, a făcut declaraţii mincinoase.
Astfel, tânăra a prezentat instanţei o altă situaţie decât cea reală cu scopul de a zădărnici cercetarea judecătorească, pentru a-l favoriza pe suspect care este arestat preventiv.
În acest caz s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de tânăra de 16 ani pentru favorizarea infractorului, Parchetul Judecătoriei Rădăuţi confirmând acest lucru. De asemenea, fata a fost reţinută pentru 24 de ore.
Poliţia Judeţeană Suceava menţionează că, într-un alt caz de mărturie mincinoasă, un tânăr de 28 de ani, tot din Vicovu de Sus, a fost reţinut de Parchetul Judecătoriei Rădăuţi.
Tânărul este acuzat că, în calitate de martor într-un proces aflat pe rolul Judecătoriei Rădăuţi, a făcut afirmaţii mincinoase cu privire la aspectele esenţiale asupra cărora a fost întrebat.
 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close