Antena 3 CNN Actualitate O tânără gravidă s-a dezlănţuit asupra poliţistei care i-a oprit petrecerea: "A prins-o de păr și a lovit-o cu palmele"

O tânără gravidă s-a dezlănţuit asupra poliţistei care i-a oprit petrecerea: "A prins-o de păr și a lovit-o cu palmele"

O femeie însărcinată în șapte luni a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru că a agresat o poliţistă. Incidentul a avut loc în luna mai în Hunedoara.

O tânără gravidă s-a dezlănţuit asupra poliţistei care i-a oprit petrecerea: "A prins-o de păr și a lovit-o cu palmele"
Sursa foto: Hepta
04 Aug 2020   •   14:05

Tânăra gravidă, mamă a trei copii, s-a dezlănţuit asupra poliţistei după ce aceasta a intervenit şi a oprit cheful organizat în miez de noapte, la care participa şi agresoarea. Agresoarea, mamă a trei copii și însărcinată, făcea chef în toiul nopții.

Judecătoria Hunedoara condamnat-o pe tânăra de 34 de ani, din Hunedoara, mamă a trei copii şi însărcinată, la şapte luni de închisoare, cu suspendare, pentru infracţiunea de ultraj, săvârşită asupra unei poliţiste.

Agresoarea, mamă a trei copii și însărcinată, făcea chef în toiul nopții

Femeia a fost anchetată, sub măsura controlului judiciar, după ce, în seara de 18 mai ar fi agresat o femeie, cu funcţia de agent de poliţie.

Inculpata, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a arătat că ea nu a ascultat muzică şi a devenit recalcitrantă la adresa organelor de ordine publică, chiar atingând-o cu palma peste gură pe agenta de poliţie şi împingându-l uşor pe jandarm. Organele de ordine publică au încercat să o calmeze şi au invitat-o în apartament, au sancţionat-o contravenţional, apoi au plecat de la adresă.

Ulterior, inculpata a apelat SNUAU 112, arătând că ar fi fost agresată de nişte poliţişti care fuseseră la ea, dar fără ca vreun echipaj de poliţie să se deplaseze la aceasta. Apoi, la ora 01:17, sus-numita a apelat din nou 112 reclamând un scandal. Din nou s-au deplasat la faţa locului mai multe patrule, printre care şi cea formată din agenta de Poliţie şi sergentul major – jandarm. Nu a fost observat să fie vreun scandal, astfel că inculpata a fost întrebată de ce a recurs la apelul de urgenţă.

Aceasta nu a răspuns la întrebare, însă a adresat injurii în mod repetat organelor de ordine publică şi s-a manifestat agresiv, acuzând că ar fi fost bătută anterior. Aceasta s-a apropiat ameninţător de poliţistă, iar sg. maj. şi-a interpus mâna între cele două pentru a nu-i permite să ajungă la colega sa de patrulă, moment în care inculpata s-a manifestat agresiv fizic faţă de acesta, lovindu-l în picior, ceea ce l-a determinat pe sg. maj. să încerce să o imobilizeze.

Poliţista a încercat să îl ajute, dar femeia a prins-o de păr şi a tras-o în apartament, unde a lovit-o cu palmele peste faţă. În cele din urmă, la intervenţia altui poliţist, inculpata a fost imobilizată şi încătuşată, după care a fost dusă la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara”, se arată în dosarul penal.

×
Subiecte în articol: Hunedoara politista
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close