Om de afaceri, găsit mort în locuinţa sa. Poliţiştii nu au găsit niciun bilet de adio al bărbatului

de M.Z.    |    31 Mar 2012   •   20:50
Om de afaceri, găsit mort în locuinţa sa. Poliţiştii nu au găsit niciun bilet de adio al bărbatului Foto: Intact Images

Un cunoscut om de afaceri din Drobeta Turnu-Severin a fost găsit mort, în casa pe care şi-o construia la marginea oraşului. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio în care să-şi explice gestul. Fapta afaceristului a şocat întreaga familie.

Apropiaţii săi spun că omul nu avea nicio problemă care să-l determine să-şi dorească moartea, însă banuiesc că supararea bărbatului a plecat de la o relaţie pe care fiica sa o avea cu un individ certat cu legea.

Trupul neînsufleţit al omului de afaceri a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. La morga spitatului, fiica sa a fost în stare de soc.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

"Nu a fost identificat niciun bilet de adio faţă de decesul acestuia. Poliţiştii fac cercetări pentru a vedea ce l-a determinat să facă acest lucru. Deocamdată avem informaţii că nu avea probleme", a declarat Paul Medinceanu, comisar la IPJ Mehedinţi.

Gestul bărbatului a lăsat multe semne de întrebare în rândul familiei, mai ales că nu ştiau să aibă vreo problemă. Bărbatul era căsatorit, avea o fiică şi era patronul unui lanţ de magazine.


Parteneri
x close