Antena 3 CNN Actualitate Panică în Capitală! Mine antipersonal fără încărcătură, găsite într-un imobil în reabilitare după un apel la 112

Panică în Capitală! Mine antipersonal fără încărcătură, găsite într-un imobil în reabilitare după un apel la 112

Panică în Capitală, după ce un bărbat a anunțat la 112 că într-un imobil din sectorul 1 se află mai multe dispozitive explozibile.

Panică în Capitală! Mine antipersonal fără încărcătură, găsite într-un imobil în reabilitare după un apel la 112
06 Mar 2020   •   20:37

Update: În urma verificărilor efectuate de polițisti s-a stabilit că, respectivele dispozitive găsite în subsolul imobilului în urma unor lucrări de reabilitare sunt mine antipersonal fără încărcatură explozibilă, ce sunt folosite pentru exerciții specifice. Minele au fost ridicate de specialiștii Serviciului Pirotehnic, iar polițiștii Secției 1 vor continua verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care aceste dispozitive au ajuns la respectiva adresă.

Traficul în zonă a fost restricționat. Specialiști ai Serviciului Pirotehnic fac cercetări în zonă!

„Astăzi, în jurul orei  19:40, un bărbat a anunțat  prin apel 112, că  într-un imobil aflat în reabilitare din sectorul 1 se află mai multe dispozitive explozibile.

La fața locului au sosit polițiști ai Secției 1 care și Brigăzii Rutiere care au  restricționat traficul în zonă.

La acest moment specialiști ai Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R., sunt la fața locului si urmează să efectueaze verificări în imobilul respectiv pentru descoperi dacă apelul se confirmă”.

×
Subiecte în articol: panica
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close