Antena 3 CNN Actualitate Părinţii copilului strivit de o poartă de fotbal vor să doneze organele băieţelului dacă acesta nu va supravieţui

Părinţii copilului strivit de o poartă de fotbal vor să doneze organele băieţelului dacă acesta nu va supravieţui

Părinţii copilului strivit de o poartă de fotbal vor să doneze organele băieţelului dacă acesta nu va supravieţui
04 Iun 2013   •   22:22

Visa să devină fotbalist, dar visul lui s-a curmat pe teren. Copilul strivit de o poartă de fotbal e în comă profundă.

Devastaţi de durere, părinţii încă mai speră într-o minune. Sunt însă pregătiţi şi pentru ce e mai rău. Dacă medicii le vor declara fiul în moarte clinică, îi vor dona organele. Vor ca inima băieţelului lor să bată în continuare. Chiar dacă bate în pieptul altui copil.

Inima mare a micului fotbalist bate acum doar cu ajutorul aparatelor. Viaţa lui Alexandru atârna de un fir de aţă. Tatăl şi-a privit unicul fiu cum ajunge sub 200 de kilograme de fier. Acum, îl priveşte cum se stinge.

Părinţii au inima ruptă în două. Încă mai speră într-un miracol care să-l readucă pe băiatul vesel acasă. În urmă cu câteva ore, tatăl a scris pe o reţea de socializare că cel mic şi-ar fi mişcat mâna.

Oricât de îndureraţi ar fi, dacă băieţelul nu supravieţuieşte, părinţii vor să ofere altor copii şansa pe care Alexandru a pierdut-o într-o joacă stupidă. Şansa la viaţă. Sunt hotarâţi. Dacă medicii îi vor declara sfârşitul, vor semna actele de prelevare a organelor.

La 10 ani, fotbalul devenise viaţa lui Alexandru. Pe lângă jucăriile din cameră, îşi pusese la loc de cinste şi medaliile.

Ultimul gol al lui Alexandru este imens. În sufletul tuturor. Colegii de şcoală îi mai privesc poza pe un panou în care zâmbea liniştit.

Nenorocirea a lovit tot pe un teren de fotbal. De Ziua Copilului, băiatul s-a agăţat de poarta pe care urma s-o apere tatăl lui într-un meci. Fără nimic să o ţină, poarta s-a dărâmat pe Alexandru.

Proprietarul terenului privat spune că poarta nu trebuia prinsă neapărat.

Dacă este cineva vinovat pentru soarta lui Alexandru, poliţiştii îl vor găsi.

×
Subiecte în articol: accident coma moarte clinica
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close