Antena 3 CNN Actualitate PAȘTE FERICIT! Ce felicitări trimiți celor dragi în ziua Învierii

PAȘTE FERICIT! Ce felicitări trimiți celor dragi în ziua Învierii

PAȘTE FERICIT! Ce felicitări trimiți celor dragi în ziua Învierii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
15 Apr 2017   •   19:49

PAȘTE FERICIT! Cu lumanari aprinse si sufletul curat sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT!

PAȘTE FERICIT! Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie şi dragoste!

PAȘTE FERICIT! Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

PAȘTE FERICIT! Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit. Iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!

PAȘTE FERICIT! Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra  sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii!

PAȘTE FERICIT! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire! As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si fie ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!
   
PAȘTE FERICIT! Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca!

PAȘTE FERICIT! Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

PAȘTE FERICIT! Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: cozonac,oul inrosit si un Paste Fercit!!!

PAȘTE FERICIT! Gaseste calea spre daruire, iertare, intelegere... Cauta sa fii mai bun, sa fii aproape cu sufletul de cei care-ti sunt si prieteni, si dusmani.

PAȘTE FERICIT! Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta se
menii. Hristos a Inviat!

PAȘTE FERICIT! Intalneste cu evlavie, pietate si armonie acest moment unic- Inaltarea Domnului

PAȘTE FERICIT! Sa aveti parte de un Paste Fericit alaturi de cei dragi, de o viata mai frumoasa si de un an mai bun!

PAȘTE FERICIT! Pentru a intelege sacrificiul suprem trebuie doar sa fim mai buni, mai iertatori, mai ingaduitori, mai intelepti, mereu cu lumina in suflet, ganduri si simtiri. Hristos a inviat!

PAȘTE FERICIT! Lumina si caldura sarbatorilor de primavara printre care si Pastele sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.

PAȘTE FERICIT! Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.
 
PAȘTE FERICIT! Un Paste fericit cu credinta, speranta si iubire ! La fel ca Domnul Christos, prin jertfa, efort si suferinta sa ajungem la biruinta ! Christos a inviat!

PAȘTE FERICIT! Minunea Invierii sa va aduca in suflet impacare , armonie si iertare. Priviti cu seninatate inainte si bucurati-va de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru dumneavoastra.

PAȘTE FERICIT! Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra!  HRISTOS A INVIAT!

PAȘTE FERICIT! „Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!”

PAȘTE FERICIT! „Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie şi dragoste!”

PAȘTE FERICIT! „Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtăşite, satisfacţie maximă şi baftă la ciocnit ouă!”

PAȘTE FERICIT! „Lumina Sfintei Învieri să îţi aducă bucurie, iubire şi o minune care să îţi schimbe viaţa în cel mai frumos mod posibil!”

PAȘTE FERICIT! „Sfânta sărbătoare de Paşte este un moment în care dragostea, pacea şi seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a înviat!”

PAȘTE FERICIT! Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!”

PAȘTE FERICIT! „E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.
Bucuria vine din lucrurile mărunte, dragostea faţă de frumos vine din trăirile noastre. Trăieşte cu adevărat Învierea Domnului!”

PAȘTE FERICIT! „Abia aştept să ajung lângă voi, cei dragi sufletului meu. Până atunci aveţi grijă de voi şi faceţi curăţenie în casă şi în suflete. Se apropie Marea Sărbătoare a Învierii Domnului. Să o întâmpinăm aşa cum se cuvine!”

PAȘTE FERICIT! „Sufletul mi se umple de lumină gândindu-mă la sărbătoarea ce se apropie, la noaptea de Înviere, la mine şi la tine, la sentimentele ce ne apropie în fiecare zi tot mai mult! Hristos a înviat!”

PAȘTE FERICIT! „Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!”

PAȘTE FERICIT! Asa cum soarele mangaie fiecare floare, dandu-i prospetime si vitalitate, asa si Dumnezeu sadeste in sufletul fiecarui om iubire si bunatate.

PAȘTE FERICIT! Un inger blind din cer coboara,
Se roaga-n taina,apoi zboara.
De-acolo sus el ne trimite:
Un zimbet blind,o raza calda,
Si 3 cuvinte:
Hristos a inviat!

PAȘTE FERICIT! Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

PAȘTE FERICIT! Fie ca prin miracolul invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire.

PAȘTE FERICIT! Invierii Domnului nostru Isus Hristos sa va lumineze fiecare clipa din fiecare zi PASTE FERICIT !

PAȘTE FERICIT! Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inimile si viata voastra…Sa va de-a pace, bucurie si „tarie” ca sa spuneti si altora ca HRISTOS A INVIAT !!!

PAȘTE FERICIT! Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni….Hristos a Inviat!

PAȘTE FERICIT! Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Pasti fericit!

PAȘTE FERICIT! Credinta face totul posibil, dragostea face totul usor. Pasti fericit!

PAȘTE FERICIT! Ce-am fi fost azi daca nu ar fi fost El ieri. Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea. Suntem liberi ca Hristos a inviat!

PAȘTE FERICIT! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute. Sa aveti parte de sanatate si de mult bine.

PAȘTE FERICIT! Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inima si viata ta…Sa iti de-a pace, bucurie si „tarie” ca sa spui si altora ca HRISTOS A INVIAT…IN INIMA TA !!! :-))

PAȘTE FERICIT! Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: „Pentru tine am facut-o.” Sarbatori fericite! HRISTOS A INVIAT!

PAȘTE FERICIT! Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!

PAȘTE FERICIT! Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre… PASTE FERICIT!

PAȘTE FERICIT! Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie… HRISTOS A INVIAT!

PAȘTE FERICIT! Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

PAȘTE FERICIT! Hristos a inviat! Si asta se simte in orice are viata, in firul ierbii, in cantul pasarilor, in seninul cerului.

PAȘTE FERICIT! Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni… Hristos a Inviat!

PAȘTE FERICIT! „Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!”

PAȘTE FERICIT! „Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a înviat!”

PAȘTE FERICIT! „Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!”

PAȘTE FERICIT! „Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!”

×
Subiecte în articol: Paste paste fericit inviere felicitari
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close