Antena 3 CNN Actualitate Pastile mai ieftine...doar pentru politicieni. Angajaţii Camerei vor avea o farmacie cu reducere 10-20% şi orice medicament adus în 2 ore

Pastile mai ieftine...doar pentru politicieni. Angajaţii Camerei vor avea o farmacie cu reducere 10-20% şi orice medicament adus în 2 ore

Pastile mai ieftine...doar pentru politicieni. Angajaţii Camerei vor avea o farmacie cu reducere 10-20% şi orice medicament adus în 2 ore
de S.T.    |    07 Oct 2013   •   18:00

Pentru că sunt mai egali decât ceilalţi români, demnitari şi angajaţi din Palatul Parlamentului şi-au arogat dreptul de a beneficia de medicamente mai ieftine.

Ei vor avea o farmacie numai a lor, care va asigura medicamentele de maximă urgenţă, reduse cu 10-20% faţă de preţul pieţei, şi vor putea primi orice pastile vor, în două ore, pe comandă.

Punctul farmaceutic a fost desfiinţat în anul 2007, iar, în prezent, s-a prelungit acordul cu CMDTAMP şi trebuie reînfiinţat.

Deputatul PNL Horia Cristian a declarat că se delimitează de beneficiile decise, iar preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea, a replicat că este un lucru bun pentru angajaţi şi că nu este vorba de niciun beneficiu.

Redeschiderea farmaciei a fost criticată, luni, la Antena 3, şi de Cezar Irimia, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer, care a spus că este o încălcare a bunului-simţ.

"Îşi permit acest lux, ca să-şi aprovizioneze şi rudele, iar noi vom fi în continuare în incertitudini asupra tratamentului necesar. Nu se poate aşa ceva. Contestăm vehement această decizie", a spus Cezar Irimia.


×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close