Antena 3 CNN Actualitate Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier pe A1

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier pe A1

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier pe A1
Sursa foto: Foto: INTACT Images
13 Oct 2012   •   13:14

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident petrecut la ieşirea de pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, spre Bascov, în care au fost implicate trei autovehicule, răniţii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.
   
Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş, răniţii nu sunt în stare gravă, iar leziunile nu le pun viaţa în pericol, conform Mediafax.
   
"Au fost patru victime, transportate cu două echipaje ale noastre, ale ambulanţei, şi o salvare SMURD. Sunt patru victime, adulte, cu leziuni uşoare, rămâne ca medicii să stabilească dacă acestea vor rămâne sau nu intenate în spitalul din Piteşti", a declarat dr. Ion Tanislav, de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Argeş.


   
Din primele cercetări ale lucrătorilor de la Poliţia A1, accidentul în care au fost implicate trei autovehicule a fost provocat de neadaptarea vitezei de către şoferi la condiţiile de trafic, cu carosabil umed şi ploaie, şi nepăstrarea distanţei optime faţă de maşina din faţă.
   
"Este un nou exemplu de neadaptare a vitezei la condiţiile de trafic. La noi plouă şi carosabilul este umed. Accidentul a avut loc la ieşirea de pe A 1, spre Bascov, nu a fost pe autostradă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.
   
La ora transmiterii acestei ştiri, traficul în zonă, îngreunat timp de o jumătate de oră, a revenit la normal.
   
Cei patru răniţi primesc îngrjiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, fiind în afara oricărui pericol.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close