Antena 3 CNN Actualitate Surse: DNA face percheziții la CJ Vaslui

Surse: DNA face percheziții la CJ Vaslui

Surse: DNA face percheziții la CJ Vaslui
de M.Z.    |    13 Iun 2016   •   17:17

Procurorii DNA fac luni percheziții la sediul Consiliului Județean (CJ) Vaslui într-un dosar privind fapte în legătură cu un proiect finanțat din fonduri europene, a cărui valoare s-ar ridica la 100 milioane euro, au declarat luni surse judiciare, potrivit agerpres.ro.

Conform acelorași surse, ar fi vorba de proiectul - Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă, a sistemului de canalizare și a stațiilor de epurarea apelor uzate din municipiile Vaslui, Bârlad, Huși și Negrești - a cărui valoarea s-ar ridica la 100 de milioane de euro, care ar fi și prejudiciul reținut în dosar.
DNA a anunțat luni că procurorii efectuează percheziții în 13 locuri situate în municipiile Vaslui și Bârlad, din care două sunt în sediul unei instituții publice, într-un dosar privind fapte comise în perioada 2006 - 2016.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și de fraudare a fondurilor europene, comise în perioada 2006 — 2016. În cursul zilei de 13 iunie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în municipiile Vaslui și Bârlad, județul Vaslui, din care două sunt în sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close