Antena 3 CNN Actualitate Poliţia Capitalei dă asigurări: Bucureştiul este un oraş SIGUR

Poliţia Capitalei dă asigurări: Bucureştiul este un oraş SIGUR

Poliţia Capitalei dă asigurări: Bucureştiul este un oraş SIGUR
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Noi 2013   •   16:10
E o chestiune de timp până cînd va fi prins pistolarul din Militari si există deja un cerc de suspecţi si în cazul atacului cu arma letala din Baneasa. 
 
Anuntul a fost facut in urma cu putin timp de Poliţia Capitalei. Oficialii au mai transmis şi un mesaj important pentru populatie: Bucureştiul este un oraş sigur.
 
Directorul adjunct al Poliţiei Capitalei Marius Mihai Voicu a declarat, într-o conferinţă de presă, că incidentul din cartierul Militari a avut loc pe fondul nerespectării unor minime norme de conduită cetăţenească. 
Acesta a mai precizat că "inculpaţii nu au vrut să stea la coadă" iar, când s-a iscat scandalul, au solicitat ajutorul unor rude cu care locuiau în acelaşi bloc.
Directorul adjunct al Poliţiei Capitalei a mai spus că atacurile armate produse în Capitală vineri şi sâmbătă seară nu fac parte din peisajul Bucureştiului, în sensul că nu au fost implicate grupări sau clanuri pentru reglări de conturi. Voicu a mai spus că astfel de evenimente sunt rare, în comparaţie şi cu statisticile din alte capitale europene.
 

×
Subiecte în articol: asigurari oras mesaj Capitală populatie
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close