Antena 3 CNN Actualitate Poliţişti din Mogoşoaia, prinşi la furat de motorină din banii statului. Explicaţia şefului de post, ameţitoare

Poliţişti din Mogoşoaia, prinşi la furat de motorină din banii statului. Explicaţia şefului de post, ameţitoare

Poliţişti din Mogoşoaia, prinşi la furat de motorină din banii statului. Explicaţia şefului de post, ameţitoare
Sursa foto: Foto captura Antena 1
21 Oct 2014   •   07:55

Cine împarte, parte îşi face. Aşa au gândit poliţiştii locali din Mogoşoaia, care au fost fotografiaţi în timp ce umpleau două canistre cu motorină. Nu pentru maşinile de serviciu, ci pentru a le duce acasă. Între timp, maşinile de 40 de mii de euro cumpărate de Primărie au rezervoarele goale.

Şeful poliţiştilor comunitari din Mogoşoaia susţine că motorina era de fapt pentru o maşină care se afla în service. Culmea e că maşina aflată, oficial, la reparaţii e chiar cea fotografiată de un localnic.

Poliţia Locală din Mogoşoaia are în dotare trei maşini de intervenţie. Două dintre ele stau parcate în faţa secţiei din comună. Au trecute pe plăcuţa de înmatriculare numerele 09 şi 11. Dacă ne luăm după şeful poliţiei, a treia este în service, cu motorul dezmembrat. Dacă ne uităm la imagini, maşina cu numărul 10, cea care ar fi trebuit să fie în service, îşi căra singură motorina. Nu în rezervor, ci în canistre. Pozele au fost făcute acum patru zile.

Nimeni nu pare deranjat de gestul poliţistului. Nici Primăria care alocă bugetul, nici oamenii care contribuie la bugetul primăriei.

Primăria Mogoşoaia a mai fost în centrul unor scandaluri. Ultima oară, când funcţionarii au închis instituţia într-o zi de lucru, sub pretextul unei deratizări, pentru a ajunge cu toţii la o petrecere la munte, într-un week-end prelungit.

×
Subiecte în articol: masina de politie Mogosoaia
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close