Antena 3 Actualitate Ponta a plagiat sau nu? Lucrarea sa de doctorat va fi evaluată săptămâna viitoare de Comisia de Etică

Ponta a plagiat sau nu? Lucrarea sa de doctorat va fi evaluată săptămâna viitoare de Comisia de Etică

de L.D.    |    04 Iul 2012   •   23:31
Ponta a plagiat sau nu? Lucrarea sa de doctorat va fi evaluată săptămâna viitoare de Comisia de Etică
Sursa foto: Foto: Mediafax

Comisia de etică a Universităţii Bucureşti (UB) va putea evalua, săptămâna viitoare, situaţia creată de acuzaţiile de plagiat formulate la adresa premierului Victor Ponta, informează instituţia de învăţământ superior, scrie Mediafax.
 
Evaluarea Comisiei de Etică va fi sprijinită şi de consultarea unui număr de experţi din domeniul juridic, atât din România, cât şi din străinătate, a precizat sursa citată.
   
Conducerea Universităţii Bucureşti va desemna componenţa comisiei de experţi în domeniul juridic care va lucra împreună cu Comisia de Etică a instituţiei, în vederea evaluării situaţiei create de acuzaţiile de plagiat aduse lui Victor Ponta.
   
La 22 iunie, UB preciza că acuzaţia de plagiat adusă premierului Victor Ponta va fi analizată de Comisia de Etică a Universităţii şi de Facultatea de Drept, care va constitui o comisie formată din experţi internaţionali, eventuale măsuri urmând să fie luate după analizarea celor două puncte de vedere.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close