Antena 3 CNN Actualitate Povestea tragică a mirelui din Bihor aruncat în sus și scăpat din brațe de prieteni. Cum i s-a schimbat viața la un an de la incident

Povestea tragică a mirelui din Bihor aruncat în sus și scăpat din brațe de prieteni. Cum i s-a schimbat viața la un an de la incident

Un tânăr din Bihor a trăit drama vieții sale după ce ceea ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața sa s-a transformat într-un calvar.

Povestea tragică a mirelui din Bihor aruncat în sus și scăpat din brațe de prieteni. Cum i s-a schimbat viața la un an de la incident
Sursa foto: bihorjust.ro/
de Gabriel Dano    |    12 Sep 2022   •   21:04

Totul s-a întîmplat pe 9 septembrie 2021 în Băile Felix.după ce mai mulți prieteni nuntașii l-au luat prin surprindere și l-au aruncat în sus, dar l-au scăpat din brațe. Mirele a ajuns de urgență la spital.

La câteva zile de la incident a fost transportat în Germania, deoarece lucrează acolo de nouă ani și a beneficiat de asigurare de sănătate.

”Am stat cam patru săptămâni în spital, în Germania, și după aceea am stat la pat două săptămâni, acasă, fără să mă pot ridica. Au urmat două luni în care mi s-a permis să mă ridic din pat, dar nu mai mult de 10 minute.

Abia după 7-8 luni de tratamente și recuperare am putut să reîncep lucrul. Dar și așa, din cauza durerilor pe care le am la spate, nu pot lucra mai mult de 4 ore pe zi”, a declarat Liviu pentru Bihorjust.ro.

La un an de la incident, bărbatul și-a dat în judecată prietenii

Chiar și la un an de la incident, tânărul încă are dureri. Deși a revenit la muncă încă din luna mai, nu poate să lucreaze mai mult de patru ore pe zi.

Aceste mărturiselte că este extrem de dezamăgit de atitudinea prietenilor săi a căror neatenție i-a adus atâta suferință. Dintre toți, doar unul l-a sunat să vadă cum se simte.

Așa că a decis să îi dea în judecată pentru a-și recupera banii pierduți pe tratamente. Și asta deoarece asigurarea nu i-a acoperit toate cheltuielile.

„I-am chemat în instanță să plătească toate cheltuielile pe care le-am plătit eu din cauza lor. Căci eu a trebuit să mi le plătesc din cauza prostiilor lor. Pe ei nici nu-i interesează de mine. Nu mă întreabă cum sunt sau dacă am nevoie de ajutor”, a mai spus Liviu, pentru sursa citată.

×
Subiecte în articol: mire tratament
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close