Antena 3 CNN Actualitate Povestea răvășitoare a surorilor care s-au reunit după 20 de ani. Manuela și Alexandra nici nu știau de existența celeilalte

Povestea răvășitoare a surorilor care s-au reunit după 20 de ani. Manuela și Alexandra nici nu știau de existența celeilalte

Manuela a încercat mulți ani să își caute sora, pe Alexandra, iar în cele din urmă a reușit să o cunoască. Cu ochii în lacrimi și sufletele pline de fericire, cele două au vorbit pentru prima oară, după ce au fost despărțire de mamă.

Povestea răvășitoare a surorilor care s-au reunit după 20 de ani. Manuela și Alexandra nici nu știau de existența celeilalte
de Gabriel Dano    |    21 Sep 2022   •   20:32

Cele două fete au fost despărțite încă din primele luni ale vieții și mulți ani nu au știut aveau o soră undeva, în lumea asta. Au fost abandonate de către părinți într-un centru deplasament, însă au simțit toată viața că ele există și s-au căutat.

Iar ieri cele două fete au vorbit pentru prima oară, după mai bine de 20 de ani. Alexandra a mărturisit că și-a dorit foarte mult să își cunoască familia biologică.

Cu toate astea, deși știa că a mai fost căutată în urmă cu patru ani de Manuela, tânăra susține că a vrut să aștepte să împlinească vârsta de 18 ani, pentru că atunci simțea că era prea mică pentru acest pas.

Cu atât mai mult, Alexandra a mărturisit că își cunoaște trecutul și știe că este adoptată. Cu ajutorul echipei Acces Direct, cele două surori au trăit momentul la care s-au gândit mereu.

„A fost o dorință a mea, de când mi-a spus mama (n.r adoptivă) că m-a căutat sora mea. (...) Mama mi-a spus că a fost sunată de dumneavoastră (n.r echipa Acces Direct), însă ai mei au spus să aștept vârsta de 18 ani ca să pot. Asta era dorința mea, să fac 18 ani să o pot căuta.

Mama mi-a spus de atunci, de acum 4 ani de când este videoclipul postat. (...) Știam că mai am frați, știam că sunt adoptată, îmi știam trecutul. (...) Simțeam că este prea devreme pentru mine, eram mică și nu observam toate detaliile, eram prea mică pentru șocul ăsta”, a spus Alexandra, la Acces Direct.

Și mama fetelor a fost extrem de emoționată când jurnaliștii le-au pus în legătură pe toate trei.

"De când mi-au luat-o atunci cei de la Protecția Copiilor, avea un an. Le-am cerut un număr de telefon și mi-au zis că nu se poate. Atunci mi-au luat-o că mă bătea bărbatul meu și nu aveam unde să mă duc.", a mărturisit femeia.

Întrebată dacă ar vrea să vorbească și să o vadă pe fiica ei, Alexandra, femeia a izbucnit în lacrimi.

"Îmi este cel mai mare drag. Aș primi-o și aș face totul pentru ea. Aș aduce-o aici la mine. Aș face infarct dacă aș vedea-o. Când era mică era creață, frumoasă. Nu mi-aș fi dorit să o dau, dar dacă mă bătea ... Vreau să îi transmit sănătate, fericire, și tot ce e mai bun. Nu mai știu câți ani are ... Știu că e blondă, dar în rest, nu mai știu.", a mai spus femeia.

 

×
Subiecte în articol: mama surori adoptie
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close