Antena 3 CNN Actualitate Povestea profesorului cu poze nud pe Internet

Povestea profesorului cu poze nud pe Internet

Povestea profesorului cu poze nud pe Internet
07 Feb 2007   •   20:34

Şefii profesorului care şi-a pus poze nud l-au pedepsit. Rectoratul Universităţii Bucureşti a decis că nu va mai putea fi avansat vreme de trei ani. Totodată, profesorul a promis că va retrage fotografiile care l-au bagat în bucluc.

Lectorul Gheorghe Ştefanov a ajuns la Rectoratul Universităţii din Bucureşti cu un minut după ce a început şedinţa la care se discuta cazul lui. Şedinţa a ţinut puţin peste o oră. A filmat ziariştii prezenţi şi a postat imaginile câteva ore mai târziu pe blogul său.

Gheorghe Ştefanov spune că soţia lui este însărcinată în luna a cincea şi că, din cauza stresului, ar putea pierde sarcina. La şedinţă, lectorul s-a apărat spunând că nu a intenţionat să-i lezeze pe ceilalţi. Cei de la rectorat nu au fost însă impresionaţi.

?Trei ani nu va putea să se prezinte la un concurs pentru un post superior. Domnul Ştefanov s-a angajat că va retrage de pe internet acele imagini şi că în viitor va ţine seamă de calitatea de cadru didactic universitar?, a declarat rectorul Universităţii Bucureşti, Ioan Pânzaru.

Cazul lui Gheorghe Ştefanov va fi discutat joi şi la Facultatea de Filosofie, unde acesta predă.

Observator

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close