Antena 3 CNN Actualitate Prefectul din Neamţ: Presupusul ucigaş al lui Mararu are "probleme serioase psihice"

Prefectul din Neamţ: Presupusul ucigaş al lui Mararu are "probleme serioase psihice"

Prefectul din Neamţ: Presupusul ucigaş al lui Mararu are "probleme serioase psihice"
Sursa foto: Foto: Video News
15 Noi 2010   •   14:40

Cristian Chilat, zis "Falău", principalul suspect în crima produsă duminică la o cafenea din Piatra Neamţ, are "probleme serioase psihice". Declaraţia a fost făcută de către prefectul judeţului Neamţ, Mihai Archip.

"Cred că este important să venim şi cu o precizare, anume că acest individ are şi probleme serioase psihice. Am mai spus-o, e greu de controlat instituţional reacţii ale unui om cu asemenea probleme. Nu e o presupunere, este o dată furnizată de către structurile de informaţii de la nivelul judeţului Neamţ", a declarat Mihai Archip.

Potrivit prefectului, Cristian Chilat a fost prins în comuna Dragomireşti şi dus la audieri.

"Suspectul a fost prins în comuna Dragomireşti, unde se pare că are nişte rude. A fost încătuşat şi adus la organele de cercetare. Deja a fost interogat într-o primă fază. Urmează să se caute arma pe care a avut-o în momentul omorului şi alte elemente", a explicat prefectul.

Mihai Archip a mai precizat că Falău este singurul suspect în acest caz.

"Se ştie clar, numai că până ajungem la o certitudine juridică, intră în categoria inculpat", a spus prefectul de Neamţ.

Cristian Chilat, zis "Falău", este un rival mai vechi de-al lui Gheorghiţă Mararu. În 2006, Falău i-a incendiat acestuia o maşină. Pentru asta, Falău a fost condamnat la închisoare de unde a fost eliberat, condiţionat, în urmă cu două luni.
 
Gheorghiţă Mararu, un cunoscut interlop din Neamţ, a fost ucis, duminică, după ce asupra sa au fost trase mai multe focuri de armă. Fratele victimei a fost rănit, însă acum se află în afara oricărui pericol.

Mihai Archip, despre suspectul reţinut

×
Subiecte în articol: suspect crima Neamţ prefect
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close