Antena 3 CNN Actualitate Prejudiciul în dosarul Telepatia, umflat de şase ori

Prejudiciul în dosarul Telepatia, umflat de şase ori

Prejudiciul în dosarul Telepatia, umflat de şase ori
Sursa foto: Foto: pixabay.com
27 Oct 2015   •   18:57

Prejudiciul în dosarul Telepatia a fost umflat de şase ori. Constatăm acest lucru, dacă luăm datele din raportul făcut de ANAF după evaluarea bunurilor confiscate şi le comparăm cu cele din aşa-zisa expertiză făcută în dosar, făcută de celebra Aurelia Nicolae care umfla şi plângea.

 
ANAF a stabilit valoarea exactă a terenului şi ruinelor clădirii ICA, la 10,4 milioane de euro. ANAF arată clar că prejudiciul în dosarul Telepatia a fost întocmit din pix de evaluatorul DNA Aurelia Nicolae. 
 
Direrenţa uriaşă dintre cele două evaluări confirmă semnele de întrebare asupra expertului DNA, Aurelia Nicolae. 
 
La data procesului, aceasta a fost acuzată inclusiv că nu face parte din evaluatorii autorizaţi din România, pentru că numele său nu figura pe lista oficială cu aceşti specialişti. 
 
Pe toata durata procesului, s-au depus nenumărate cereri pentru o evaluare corectă a ruinelor clădirii ICA, de către un expert independent, însă toate demersurile au fost respinse. 
 
Odată stabilit acel prejudiciul umflat la 60 de milioane de euro, judecătoarea Camelia Bogdan a dispus confiscarea extinsă în dosarul Telepatia.  
Clădirile din Bucureşti-Ploieşti nr. 25-27 şi Gârlei 1B nu au fost niciodată parte a prejudiciului, ci fac obiectul confiscării speciale. Aceste clădiri, construite după privatizarea ICA, sunt parte a 24 de litigii, aflate în diverse stadii de desfăşurare la instanţele judecătoreşti. 
 
Informaţiile au fost prezentate marţi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close