Antena 3 CNN Actualitate Previziunile zilei: Judecătorul Greblă ştia că este interceptat şi filat. Ce a declarat despre o eventuală demisie de la CCR

Previziunile zilei: Judecătorul Greblă ştia că este interceptat şi filat. Ce a declarat despre o eventuală demisie de la CCR

Previziunile zilei: Judecătorul Greblă ştia că este interceptat şi filat. Ce a declarat despre o eventuală demisie de la CCR
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Ian 2015   •   10:49

Judecătorul Curţii Constituţionale, Toni Greblă, a declarat, vineri, într-o intervenţie telefonică la "Previziunile zilei", că avea la cunoştinţă faptul că face obiectul unor "preocupări" în momentul în care a fost numit la Curte.

"Ştiam că fac obiectul unor preocupări ale unor instituţii ale statului, însă nu ştiam că există un dosar de urmărire penală". Întrebat la ce se referă, Greblă a precizat "de la ascultarea convorbirilor telefonice până la filaj şi supraveghere".

"Nu aveam informaţii precise. A fost o bănuială. Un al şaptelea simţ. Acum mi s-a confirmat acea bănuială", a spus Toni Greblă.

Întrebat dacă a luat în calcul o eventuală demisie de la CCR, Greblă a declarat că nu va lua nicio decizie sub imperiul emoţiilor şi că va face un anunţ public, la începutul săptămânii viitoare, în legătură cu această chestiune.

Toni Greblă a subliniat că, în întreaga sa activitate, a avut grijă să nu pună instituţia în care a activat şi nici pe sine în situaţii dificile.

Întrebat cine ar avea de câştigat din ancheta care îl vizează, Toni Greblă a afirmat că preferă să se abţină deoarece "indiferent ce supoziţii fac, ar rămâne la nivel speculativ.

Judecătorul Curţii Constituţionale (CC) Toni Greblă a fost adus la DNA, joi dimineaţă, pentru a fi audiat într-un dosar în care există suspiciuni că ar fi săvârşit infracţiunea de trafic de influenţă.

×
Subiecte în articol: Previziunile zilei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close