Antena 3 Actualitate Prima reacţie a lui Miron Cozma după ce s-a aflat că a fost colaborator al Securităţii

Prima reacţie a lui Miron Cozma după ce s-a aflat că a fost colaborator al Securităţii

14 Iun 2016   •   09:57
Prima reacţie a lui Miron Cozma după ce s-a aflat că a fost colaborator al Securităţii
Sursa foto: Foto: Agerpres

După ce în presă a apărut informaţia că Miron Cozma a fost colaborator al Securităţii sub numele conspirativ „Paul”, fostul lider al minerilor a reacţionat şi crede că totul este doar o încercare de discreditare a sa, după ce a anunţat că va candida la preşedinţie.

”Păi, eu am luat bătaie de la Securitate, nu am colaborat cu Securitatea. Eu sunt semnatarul punctului 8 de la Timişoara. Iar în adeziunea mea de partid, că sunt preşedintele Partidului Social Democrat al Muncitorilor, chiar este întrebarea dacă am colaborat cu Securitatea. Şi, în altă ordine de idei, pe mine  m-a validat ca lider de partid chiar Curtea de Apel, după ce am avut contestaţii că aş fi colaborat cu Securitatea. Dar e o chestie logică. (...) Păi, mă mai alegeau pe mine lider de sindicat dacă eu îi turnam pe ei la Securitate? Mă mai alegeau cei 70.000 de oameni din Valea Jiului care mă cunoşteau ca DJ-ul, ca nebunul care sfida comuniştii?”, a declarat Miron Cozma pentru ziarulring.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close