Antena 3 CNN Actualitate Prima reacţie a preşedintelui Klaus Iohannis, după ce a pierdut procesul

Prima reacţie a preşedintelui Klaus Iohannis, după ce a pierdut procesul

Prima reacţie a preşedintelui Klaus Iohannis, după ce a pierdut procesul
Sursa foto: Foto: Facebook
22 Feb 2017   •   17:38

Klaus Iohannis a avut o primă reacţie după ce a pierdut casa în instanţă. Purtătoarea de cuvânt a Administraţiei Prezidenţiale Mădălina Dobrovolschi a declarat că preşedintele respectă decizia instanţei.

”Președintele Klaus Iohannis respectă deciziile instanțelor de judecată. Președintele României a luat act de hotărârea civilă a Curții de Apel Pitești de astăzi. Președintele s-a conformat deciziei instanței încă din noiembrie 2015, când a fost pronunțată decizia irevocabilă de către Curtea de Apel Brașov.”, a declarat purtătoarea de cuvânt.

Curtea de Apel Piteşti a respins, vineri, contestaţia în anulare formulată de familia preşedintelui Klaus Iohannis în procesul privind casa din Sibiu pierdută în instanţă.

"Ia act de renunţarea la cererea de intervenţie. Respinge contestaţia în anulare. Obligă contestatorii la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 1.700 lei către intimata Antonescu Elisabeta şi 1.700 lei către intimaţii Oargă Ioan, Oargă Ioan Adrian, Oargă Steluţa Ancuţa", se arată în încheierea de şedinţă publicată pe portalul instanţelor de judecată din Argeş.

Conform aceleiaşi surse, hotărârea Curţii de Apel Piteşti este irevocabilă.

 

×
Subiecte în articol: prima reacţie Klaus Iohannis
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close