Antena 3 CNN Actualitate Un primar din Prahova jignește la ca ușa cortului ”babele” care merg la biserică și terorizează localnicii - AUDIO

Un primar din Prahova jignește la ca ușa cortului ”babele” care merg la biserică și terorizează localnicii - AUDIO

Adrian Ungureanu, primarul comunei prahovene Brebu, a fost înregistrat în timp ce jignește localnicii.

Un primar din Prahova jignește la ca ușa cortului ”babele” care merg la biserică și terorizează localnicii - AUDIO
de Gabriel Dano    |    13 Oct 2020   •   10:10

Edilul vorbește urât despre "babele de la biserică", dar vorbește și despre următorul lui mandat, unde "nu mai e nimica de făcut".

"Am minte diabolica. Nu iert. Ai gresit fata de mine, nu te iert. Asa sunt facut. Nu gresesc fata de tine, nu gresi fata de mine, ca nu te iert. Pe tine, pe familia ta, nu conteaza. Calc pe morminte", spune edilul.

"Ascultati-ma ce va zic. Atata timp cat asta e director la scoala, scoala nu va primi nimic. Poate sa urle si sa ma zbiere si sa ma pupe-n c**", sunt doar câteva dintre jignirile folosite de primar.

Se pare că primarul terorizează localnicii. Un polițist local povestește că a fost nevoit să demisioneze de la primarie: "Mă trimitea la diverese persoane care îi erau lui incomode, să le cer actele și să ii invit la primărie".

Înregistrările audio în care Adrian Ungureanu vorbeşte extrem de vulgar au fost realizate de colaboratorii săi cel mai probabil în timpul campaniei electorale. 

AUDIO AICI.

×
Subiecte în articol: primar Brebu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close