Antena 3 CNN Actualitate Primarul Timişoarei anunţă în ce stadiu sunt lucrările la metroul bănăţean

Primarul Timişoarei anunţă în ce stadiu sunt lucrările la metroul bănăţean

Primarul Timişoarei anunţă în ce stadiu sunt lucrările la metroul bănăţean
29 Sep 2015   •   14:48

Primarul Timișoarei nu a ratat ocazia să îi pună din nou la punct pe cei care-i contestă ideile revoluționare. El a avut o exprimare care lasă loc de interpretări cu ocazia unei conferințe de presă la care a fost invitat în calitate de edil. Nicolae Robu a menționat că nu a abandonat ideea metroului și a vorbit despre diversitate de înălțimi și grosimi, scrie pressalert.ro.

”Acum se lucrează la elaborarea studiului de prefezabilitate pentru acest proiect. Metroul nu e deloc o idee abandonată, pentru că, pe termen lung, indiferent de capacitatea de înțelegere a unora sau a altora – la unii e mai limitată, căci așa e grădina Domnului, cu o diversitate și de capacități de înțelegere a lucrurilor, și de înălțimi și de grosimi și așa mai departe – sunt opinii ale specialiștilor care spun că soluția asta este, ducerea liniilor în subteran”, a anunțat primarul Timișoarei.

”Numai că noi nu putem să ținem orașul sufocat, de exemplu şapte – opt ani, nu știu când vor fi fonduri disponibile pentru finalizarea ducerii în subteran. Și atunci noi lărgim trecerile pe sub calea ferată, pentru că și dacă se va duce linia în subteran și se va face o linie tip metrou cu această ocazie – căci nu va fi un metrou propriu-zis ci tip metrou – oricum străzile conexe pasajelor actuale vor fi necesare și atunci la lățime de 4 – 5 benzi cum le facem noi acum”, a concluzionat edilul.


×
Subiecte în articol: nicolae robu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close