Antena 3 CNN Actualitate Primele declaraţii ale lui Şerban Huidu despre accidentul în care a fost implicat. "Eu nu spun că sunt nevinovat, pentru că nu sunt!"

Primele declaraţii ale lui Şerban Huidu despre accidentul în care a fost implicat. "Eu nu spun că sunt nevinovat, pentru că nu sunt!"

Primele declaraţii ale lui Şerban Huidu despre accidentul în care a fost implicat. "Eu nu spun că sunt nevinovat, pentru că nu sunt!"
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Noi 2012   •   13:53

Şerban Huidu a vorbit pentru prima dată despre accidentul în care a fost implicat anul trecut. Fostul prezentator tv recunoaşte că este vinovat pentru moartea celor trei persoane, dar nu i se par corecte denigrările şi celelalte acuzaţii care i s-au adus, informează www.ziarulring.ro.

"Eu nu spun că sunt nevinovat, pentru că nu sunt! Nu sunt! Sunt vinovat, pentru că eram pe contrasens! Din multe puncte de vedere! Aşa am şi pledat. Numai că de aici până la a demoniza omul e o distanţă foarte mare!" a declarat Şerban Huidu pentru Ziarul Ring.

Fostul cârcotaş a vorbit şi despre ajutorul pe care îl acordă rudelor victimelor, după ce a fost acuzat în repetate rânduri că le-a întors spatele.

"Cu familia care acum face cel mai mult scandal eu m-am întâlnit la o săptămână după accident, i-am ajutat cu multe, nu contează! Mai mult, le-am spus că până îşi iau banii de pe daune, măcar salariul omului să-l dau. Şi mi-au dat un cont, apoi l-au închis. Eu pun bani, cât avea domnul (n.r. - Ştefan Balog) respectiv salariu, în fiecare lună în acel cont. Şi acum pun bani, lună de lună, în contul acela!" a spus Şerban Huidu.

Mai mult, Huidu a declarat că a sponsorizat un concurs în memoria uneia dintre victimele accidentului. "Am vrut să ajut copiii făcând o cupă de schi la Măneciu, o cupă de schi în numele lui Ioan Garbiş. Dar n-am făcut această cupă ca să se afle! Următoarea ediţie se va întâmpla anul viitor, undeva în februarie", a mai povestit Şerban Huidu

Pe 16 octombrie 2011, bolidul condus de Şerban Huidu a derapat pe DN1 şi a intrat într-o Dacie Logan. Toţi cei trei pasageri din Logan au murit. Fostul prezentator tv a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare.

×
Subiecte în articol: Serban Huidu accident rutier
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close