Antena 3 CNN Actualitate Primul termen în procesul Huidu: Familiile victimelor accidentului au cerut daune de 800.000 euro

Primul termen în procesul Huidu: Familiile victimelor accidentului au cerut daune de 800.000 euro

Primul termen în procesul Huidu: Familiile victimelor accidentului au cerut daune de 800.000 euro
21 Iun 2012   •   11:34

Fostul realizator TV Şerban Huidu a venit, joi, la Judecătoria Braşov, însoţit de avocaţi, la primul termen al procesului în care este judecat pentru ucidere din culpă în urma accidentului rutier pe care l-a provocat în octombrie 2011, soldat cu moartea a trei persoane, informează Mediafax.

Familiile victimelor accidentului rutier provocat de Huidu au cerut, la primul termen al procesului acordarea de daune morale şi materiale în valoare de 800.000 de euro.
   
Soţia şi fiul lui Ştefan Lungu Balogh s-au constituit părţi civile diferite în acest proces, cerând fiecare, drept daune morale, câte 200.000 de euro.
   
De asemenea, fiica unei alte victime a accidentului, Magda Drăgici, a solicitat ca fostul realizator TV să îi acorde daune morale şi materiale de 400.000 de euro.
   
Fostul realizator TV Şerban Huidu a fost întrebat de magistraţi dacă are de făcut vreo declaraţie, spunând că nu.
   
La jumătatea lunii mai, Şerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma accidentului soldat cu trei morţi produs în octombrie 2011 zona localităţii Timişul de Sus din judeţul Braşov.
   
În urma accidentului provocat de Huidu şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balogh, cei trei fiind colegi la o firmă din Braşov.
   
După accidentul rutier din octombrie 2011, Huidu a fost supus unei expertize medico-legale. Medicii legişti au comunicat ulterior Parchetului Judecătoriei Braşov concluziile expertizei în cazul lui Huidu, care a relevat faptul că acesta era apt să conducă în 16 octombrie 2011 când a produs accidentul rutier din Timişul de Sus.
 

×
Subiecte în articol: Serban Huidu Brașov
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close