Antena 3 CNN Actualitate Principalul suspect în cazul uciderii omului de afaceri arădean ar fi plănuit să îl asasineze şi pe primarul Aradului

Principalul suspect în cazul uciderii omului de afaceri arădean ar fi plănuit să îl asasineze şi pe primarul Aradului

Principalul suspect în cazul uciderii omului de afaceri arădean ar fi plănuit să îl asasineze şi pe primarul Aradului
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Mai 2013   •   14:10

Principalul suspect în cazul omului de afaceri arădean ucis ar fi plănuit să îl omoare şi pe primarul Aradului - Gheorghe Falcă. Primarul spune că în urmă cu doi ani, poliţia i-a oferit protecţie după ce a aflat că Adrian Buleu ar fi pus la cale uciderea sa. Buleu a fost arestat pentru că şi-ar fi ucis asociatul în bătaie.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a declarat că în urmă cu aproximativ doi ani a fost informat de către anchetatori că Adrian Buleu ar putea să îi pună în pericol viaţa, un poliţist obţinând informaţii că Buleu intenţiona să îşi cumpere un pistol pentru a-l împuşca pe edil.

"Poliţia mi-a oferit atunci protecţie, însă am refuzat. Chiar am semnat un document din care reieşea că mi s-a adus la cunoştinţă despre existenţa acestei ameninţări", a declarat Falcă, citat de Mediafax.

Edilul a precizat că totul a pornit de la iniţierea unei hotărâri de Consiliu Local care prevedea preluarea de către municipalitate a bazei sportive la care soţia lui Adrian Buleu era asociat împreună cu omul de afaceri ucis Abel Apostol.
   

×
Subiecte în articol: gheorghe falca
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close