Antena 3 CNN Actualitate Procurorii arădeni au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în cazul omului de afaceri dat dispărut

Procurorii arădeni au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în cazul omului de afaceri dat dispărut

Procurorii arădeni au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în cazul omului de afaceri dat dispărut
de S.T.    |    07 Mai 2013   •   16:28

Procurorii arădeni au deschis un dosar de cercetare penală pentru lipsire de libertate în mod ilegal, în cazul omului de afaceri dat dispărut de câteva zile.

Anchetatorii au refuzat să dea alte informaţii cu privire la acest caz.
   
Omul de afaceri din Arad dat dispărut de familie este căutat de vineri, de către poliţişti, fiul bărbatului susţinând că tatăl său fusese ameninţat cu moartea de către asociatul său în afaceri.
      
"Tatăl meu a fost chiar şi ameninţat cu moartea de către familia asociatului. Totul a pornit de la faptul că tata doreşte să despartă baza sportivă de restaurant, iar el să rămână cu sportul. A revenit recent din SUA şi doreşte să se întoarcă acolo, iar de afacere să mă ocup eu. Asociatul şi familia acestuia au avut obiecţii şi au recurs la ameninţări", declara, vineri, fiul omului de afaceri, Albert Apostol.
   
Fiul omului de afaceri dispărut, Albert Apostol, declara, marţi, că a deschis o pagină de Internet pe care descrie stadiul căutărilor care au loc şi cere sprijin oricărei persoane ce deţine informaţii privind locul în care se află tatăl său.
   
Pe pagina creată se arată că de la dispariţia lui Abel Apostol nu au apărut informaţii concrete despre acesta, dar că există speranţe pentru elucidarea cazului.
   
"Foarte multe indicii ne conduc la ideea că Abel a fost răpit sau ucis de persoane rămase încă necunoscute. Cercul se strânge, însă, din ce în ce mai mult şi adevărul va ieşi la suprafaţă mai repede decât se aşteaptă mulţi dintre noi", se arată pe site.
 


×
Subiecte în articol: dosar penal lipsire de libertate
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close