Antena 3 CNN Actualitate Producătorii de şeminee au ieşit la înaintare cu ofertele, odată cu răcirea vremii

Producătorii de şeminee au ieşit la înaintare cu ofertele, odată cu răcirea vremii

Producătorii de şeminee au ieşit la înaintare cu ofertele, odată cu răcirea vremii
Sursa foto: Foto: bio-seminee.ro
08 Oct 2011   •   22:40

Frigul bate la uşă iar caloriferele sunt încă reci. Comercianţii vin în ajutor cu o soluţie eficientă şi cu stil: şemineele. Rustice, moderne, electrice sau pe lemne, variante sunt pentru toate gusturile şi buzunarele. 

Pentru 8.000 de euro, acest şemineu va înfrumuseţa şi încălzi sufrageria în această iarnă. Dacă staţi la bloc, producătorii vă recomandă varianta BIO.

Este o variantă prietenoasă şi cu mediul, dar şi cu buzunarele dumneavoastră. Preţul şemineului pleacă de la 1.200 de euro, fără TVA, iar un litru de combustibilul eco costă 20 de lei.

Producătorii vin şi cu soluţii creative: şemineul 3 D. Funcţionează pe bază de curent. Căutată este şi combinaţia şemineu-centrală termică, deoarece produce şi apă caldă menajeră şi agent termic pentru calorifere.

Piaţa şemineelor pentru moment stagnează. Comercianţii au redus deja preţurile cu 10% şi se întrec în oferte promoţionale.

×
Subiecte în articol: vreme rea căldură

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close