Antena 3 CNN Actualitate Puțini români știu asta! Care a fost cea mai mare dramă din viața lui Mihai Constantinescu!

Puțini români știu asta! Care a fost cea mai mare dramă din viața lui Mihai Constantinescu!

Puțini români știu asta! Care a fost cea mai mare dramă din viața lui Mihai Constantinescu!
29 Oct 2019   •   20:30

Toată lumea îl vedea pe Mihai Constantinescu tot timpul cu zâmbetul pe buze, însă îndrăgitul artist ascundea o dramă pe care o va lua după el în mormânt și de care rareori a vorbit, în spațiul public.

Mihai Constantinescu a mărturisit acum ceva timp la Antena Stars că dispariția părinților săi, dar și faptul că nu a avut un copil erau lucrurile care îl făceau pe marele artist să nu se simtă 100% împlinit și fericit, scrie SpyNews.ro.

"Am o piesă care spune aşa << Nu fugi, nu fugi, destinul e destin şi te va găsi>>", a spus Constantinescu la Antena Stars în urmă cu câțiva ani, încercând astfel să explice absenţa unui urmaş.

Mai mult, Mihai Constantinescu a luat în calcul, la un moment dat, posibilitatea înfierii unui copil. „Uite, de exemplu, nişte vecini de ai mei, oameni tineri, foarte drăguţi amândoi au înfiat un băiat şi o fată, fraţi. Mă uit la ei cu atât drag şi îi iubesc atât de mult pentru curajul imens pe care îl avut pe a face un asemenea gest", a povestit, emoţionat, cântăreţul.

Mihai Constantinescu a murit, marţi seară, la vârsta de 73 de ani, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde era internat din luna mai.

Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa, decesul a fost constatat la ora 19,00.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost internat pe 13 mai la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce suferise un stop cardiorespirator şi a fost resuscitat.

×
Subiecte în articol: Mihai Constantinescu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close