Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: O iubesc enorm pe Nadia!

Radu Tudor: O iubesc enorm pe Nadia!

Radu Tudor: O iubesc enorm pe Nadia!
18 Iul 2016   •   18:29

Dana Grecu și Radu Tudor au marcat, în debutul ediției de luni a emisiunii La ordinea zilei, împlinirea a 40 de ani de la cel mai frumos moment din istoria gimnasticii românești.

''Pe 18 iulie 1976, la Montreal,  în Canada, Nadia Comăneci obținea prima notă de 10 din istoria gimnasticii. Nici măcar calculatorul nu știa să tasteze nota 10 - a fost afișată nota ''1,0'' întrucât niciodată în istoria gimnasticii nu mai luase cineva nota 10'', a spus Radu Tudor.

Realizatorul a adăugat că o prețuiește foarte mult pe marea gimnastă pentru atitudinea ei față de România pe care a avut-o în toți acești ani.

''O iubesc enorm de mult pe Nadia și pentru faptul că cetățean american devenind niciodată nu s-a dezis de originile ei românești. Tot timpul a elogiat această țară, tot timpu a spus că școala de gimnastică din România e cea mai bună din lume, și s-a dovedit că după ce ea a ieșit din marile competiții încă 20 de ani România a fost lider mondial,  iar Nadia de fiecare dată când a fost intervievată de CNN, de BBC, de absolut toată lumea, a spus, da, sunt româncă, mă mândresc cu asta și iubesc România'', a subliniat Radu Tudor.

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close