Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, despre raportul Corpului de control în cazul Colectiv: Este plin de minciuni și prostii

Radu Tudor, despre raportul Corpului de control în cazul Colectiv: Este plin de minciuni și prostii

Radu Tudor, despre raportul Corpului de control în cazul Colectiv: Este plin de minciuni și prostii
de S.T.    |    28 Mar 2016   •   21:16

Jurnalistul Radu Tudor a vorbit, luni, la Antena 3, despre raportul Corpului de control al premierului în cazul Colectiv, opinând că „este plin de minciuni și prostii ”.

„Am parcurs raportul Corpului de Control și este plin de minciuni și prostii. N-am înțeles care este rostul acestui document pe care, culmea, Dacian Cioloș și l-a asumat. Aș putea presupune că prim-ministrul a comandat un astfel de raport ca să-l „radă” pe Raed Arafat, ceea ce a făcut și Traian Băsescu. Mă interesează destul de puțin popularitatea lui Raed Arafat, care oricum este uriașă, dar în ultimii 25 de ani România nu a avut un sistem atât de apreciat de populație cum este cel privind ISU(…). Eu când am văzut dimensiunea catastrofei de la club Colectiv, când am văzut că este vorba despre un subsol, când am văzut că este o zonă greu accesibilă, mi-am imaginat cât de greu e să se intervină. Ca apoi să văd că 68 de vehicule medicale au fost la fața locului în 18 minute. Mi se pare absolut nespecific României”, a spus Radu Tudor.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „La ordinea zilei”.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close